Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

 

 

uw beste partner voor zaken op lange termijn

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Klantenoverzichten
goede kwaliteitsmachine en goed na de verkoopdiensten.

—— adjuv William

C purlinmachine bij goede kwaliteit en de diensten,

—— Manjula van Sri Lanka

het goede verglaasde tegelbroodje die machine vormen niet alleen bij de kwaliteit heeft samenwerken meer dan 3 jaar

—— mujahid pasha

Ik houd van de dienst, zeer snelle reactie, het professionele werk. Aret Turkije

—— Armin Muratovic

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
onze vrienden voor bezoek onze nieuwe workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : JK
Aantal werknemers : 90~200
Jaarlijkse omzet : 3000-6000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%

Opstelling in 1998, met grote macht in productie en technieken, zijn wij een belangrijke fabrikant van staalplaat die machines rollen, broodje die machines en automatische productielijnen in Noord-China vormen.

Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in de industrie van de staalstructuur voor het veroorzaken van C&Z-vorm purlins, load-bearing plaat van gebouwen, muur en dak de beschermende platen van het structuur kleurrijke staal, thermische isolatie; kleurrijke verfraaiende en beschermende staalplaten voor de hoogwaardige woonplaatsen van de staalstructuur; de anodeplaat van de milieuindustrie en van de kathodeplaat lijnen voor het verwijderen van stof; van de verkeer-vervoer de vangrailplaten de industriesnelweg, voertuigroll-forming materialen serie-zulke aangezien de raad van de goederenplank en de platen van het kabinetsscherm. Wij kunnen allerlei uncoilers ook leveren, levelers, die recoilers en besnoeiing-aan-lengte scheerbeurtstapelaars scheuren.

Wij hebben productiemateriaal vooruitgegaan en onze techniekpersoneel en technici hebben uitgebreide ervaring in zich het ontwerpen, het ontwikkelen, en productiemechanisme. Zij betalen concentratie aan en houden omhoog met de ontwikkelende tendens van technologieën en gebruiken nieuwe technologieën in de productie van machines, om hen concurrerend te houden. Onze producten kenmerken hoog rendement, hoge flexibiliteit en lage kosten.

De „klanten zijn de eerste, komt het succes uit ontwikkeling“ is ons principe. Wij dragen dit in mening tijdens het gehele proces van ontwerp en ontwikkeling van product aan de naverkoopdiensten. Wij zullen strikt machines overeenkomstig uw vereisten ontwerpen en vervaardigen.

Wij kennen veel over de binnenlandse machinesindustrie, vooral de verwerkende industrie van de staalplaat van ontwikkelingslanden. Ons bedrijf produceert de verwerkingsmechanisme van de staalplaat geschikt voor ontwikkelingslanden in termen van prijs en automatiseringsgraad.

Met het goede netwerk van de naverkoopdienst, kunnen wij steun verlenen die het gehele proces om te kopen behandelen, wat u helpen perfecte machines krijgen. Wij zullen alle problemen oplossen u terwijl het gebruiken van de machines hebt en wij zullen de attente diensten verlenen.

Sommige van onze stempelmachines zijn verkocht aan Canada, Zuid-Korea, Nederland, Suriname, Sri Lanka, Maleisië, Vietnam, Nigeria, Tanzania, India, Azerbeidzjan, Vladivostok, Mongolië, Armenië, Tchita, Kazakstan, Bolivië, Oekraïne, Novosibirsk en Kongo, die ons de de helpen de internationale markt ingaan.

De uitstekende dienst en het geavanceerd technisch staan u bij om tot een rooskleurige toekomst te leiden.

Onlangs, zijn er sommige immorele ondernemingen die picutures van onze producten door de kleur van de machine verduisteren te veranderen aangezien hun steekproef op Internet adverteren en de straat pbulicize. Ons bedrijf klinkt een ernstige waarschuwing aan hen. Als het gaat, kunnen wij geen foto's van onze machine uploaden om klanten te tonen. Wij stellen voor de klanten over de daadwerkelijke verschijning, de kwaliteit, workship van de machines en de reputatie van de ondernemingen denken. Dergelijke ondernemingen omvatten Feixiang-broodje vormt machinary fabriek, enz. Om u de economische verliezenoorzaak te verhinderen door nagemaakt product te verkopen, stellen voor wij u om het originele beeld van de machine, of de daadwerkelijke foto's van de producten vraagt, of om een gebiedsonderzoek te maken.
Hierboven is de introductie van Kalkend Stempelend de Vervaardigingsco. van de Vormmachine, Ltd.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)