Bericht versturen
Thuis

RFM Cold Rolling Forming Machinery Fabrieksreis

Certificaat
CHINA RFM Cold Rolling Forming Machinery certificaten
CHINA RFM Cold Rolling Forming Machinery certificaten
Klantenoverzichten
Goede kwaliteitsmachine en goed na de verkoopdiensten. Voor de purlinemachine van CZ, is het volledig automatisch en de machine heeft voor meer dan 1 yeat gewerkt, is er geen probleem.

—— Zaber

Metaal het in reliëf maken machine

—— Manjula van Indiër

het goede verglaasde tegelbroodje die machine vormen niet alleen bij de kwaliteit heeft samenwerken meer dan 3 jaar

—— mujahid pasha

Ik houd van de dienst, zeer snelle reactie, het professionele werk. Aret Turkije

—— Armin Muratovic

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij zijn professinalvervaardiging die van Broodje Machine vormen, Verglaasde Tegel die Machine vormen, Golftegel die Machine, C/Z/U-purlinmachine, Ridge Cap Machine vormen, Sandwichpaneel die lijn, en ander hulpmateriaal zoals snijmachine, buigende machine, decoiler en stapelaar veroorzaken. Heel wat broodje die machines vormen heeft saled aan Rusland, Australië, Suriname, Vietnam, Maleisië, Noord-Korea, Kazachstan, enz. In deze jaren. Wij hebben in internationale markt gaan.
  Onze fabriek neemt het beheersprincipe „hoogste kwaliteit, gebaseerd krediet“. Wij leveren inspanningen om producttechnologie te verbeteren, het tempo van vernieuwing versnellen verlaag, kwaliteit, innovatie, ontwikkeling van ondernemingsgeest voor cliënten om bevredigende producten en de diensten te verlenen.
  Wij zijn een goede professionele vervaardiging in cangzhou. Wij leveren hoge technische desgin en de beste dienst voor de groothandelaar, de handelsmaatschappij en de eindgebruiker. Wij hebben voordeel om nieuwe producten, na verkoopingenieur te onderzoeken beschikbaar voor overzee,
  Onze prijs is niet laagste maar waardevol voor klant, is ons doel hulpklant gebruiken tenzij gekost om de hoogste winst te krijgen.

  Hier is de fabriek die door de volgende video tonen:

   

 • OEM / ODM

  Wij specialiseerden ons in de productie van Broodje Vormt Machine, Verglaasde Tegel Vormt Machine, Golftegel Vormt Machine, C/Z/U-purlinmachine, Randglb Machine, Sandwichpaneel veroorzakend lijn, en ander hulpmateriaal zoals snijmachine, buigende machine, decoiler en stapelaar. Heel wat broodje die machines vormen heeft saled aan Rusland, Australië, Suriname, Vietnam, Maleisië, Noord-Korea, Kazachstan, enz. In deze jaren. Wij hebben in internationale markt gaan.


  Onze fabriek neemt het beheersprincipe „hoogste kwaliteit, gebaseerd krediet“. Wij leveren inspanningen om producttechnologie te verbeteren, het tempo van vernieuwing versnellen verlaag, kwaliteit, innovatie, ontwikkeling van ondernemingsgeest voor cliënten om bevredigende producten en de diensten te verlenen.

   

 • R & D

  a. ZTRFM heeft meer dan 20 jaar werkervarings en heeft professioneel ingenieursteam, kunnen wij machine volgens klantenrequirments volledig ontwerpen.

   

  B. Tijdens de productie zullen wij volledig klantenrequirments en machinedurablity overwegen.

   

  C. Af en toe zullen wij één of ander nieuw ontwerp overeenstemmend de marktvraag ontwikkelen.

   

  D. En wij zullen nieuwe technologie aan improce de productiesnelheid en gemakkelijk van verrichting bijwerken.

   

   

  Voor de servideontwikkelingen:

   

  C. Als de kopers onze fabriek bezoeken en de machine controleren, zullen wij u onderwijzen om de machine te installeren en te gebruiken, en opleiden face to face ook uw arbeiders/technicus.

  b. Zonder het bezoeken, zullen wij u gebruikershandleiding en video verzenden om u te onderwijzen om te installeren en te werken.
  c. Als de koper onze technicus om naar uw lokale fabriek wenst te gaan, te schikken gelieve raad en het onderbrengen en andere noodzakelijke dingen.

  RFM Cold Rolling Forming Machinery fabriek productielijn 0

Contactgegevens
RFM Cold Rolling Forming Machinery

Contactpersoon: Mrs. Amerilia cui

Tel.: 008615127755788

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)